Újévi asztrológiai jövendölés Choekhortshang Rinpocsétől


Online a Zoom-on 2023. január 7. 18:00
A Ligmincha Magyarország és a Ligmincha Olaszország szervezésében

Örömmel tesszük közzé, hogy Choekhortshang Rinpocse ismét megosztja velünk a tibeti asztrológia szerinti általános előrejelzését a 2023-as új évre vonatkozóan. A részvétel mindenki számára nyitott és ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Rinpocséről

Choekhorstsang-Rinpocse

Geshe Nyima Woser Choekhortshang Rinpocse a Samling kolostorhoz közeli faluban született (Dolpo, Nepál) 1976-ban. A falujukban lévő Tashi Namgyal kolostor vezetői családjából kerülnek ki. Nyolc éves korában édesapja és nagyapja Indiába vitték, és felvételét kérték a Tibeti Központi Iskolájába (Dolanji, Himachal Pradesh, India), ahol modern képzésben részesültek, angolul, hindi és tibeti nyelvet tanult.

Yongdzin Rinpocsével

Amennyiben Rinpocsének személyes felajánlást, danát szeretnétek adni, azt a PayPal-en tehetitek meg a következő emailcímre küldve: geshechoekhortshang@gmail.com

Az esemény véget ért

A Zoom programot a következő oldalról lehet letölteni: zoom.us/download. Ha már rendelkezünk Zoom applikációval, célszerű a meditációhoz való csatlakozás előtt frissíteni, a technikai problémák elkerülése végett.