Telihold meditáció

24 órás telihold meditáció

A 24 órás telihold meditáció egész évben – minden teliholdkor – zajló közösségi esemény, melynek során együtt gyakorolhatunk a világ összes Ligmincha közösségével. E nagyszerű alkalmakkor nem csak a magyar közösség gyakorlói segítenek, támogatnak minket gyakorlásunkban, hanem az egész nemzetközi közösség gyakorlói is.

 

A legközelebbi 24 órás telihold meditáció, mantra recitáció és kontempláció december 18. szombat 16 órától november 19. vasárnap 16 óráig. A gyakorlás témája: “A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

 

 

A gyakorlás (magyar idő szerint) 16.00 órakor, angol nyelvű vezetett meditációval kezdődik. A 24 óra alatt bármikor – akár több alkalommal is csatlakozhatunk a gyakorlókhoz és addig maradhatunk amíg időnk engedi. A magyar nyelvű vezetett meditációra 20.30 kor kerül sor, mely 22.00 ig tart. A gyakorlás vezetett meditációval kezdődik, melyet 5 perc mantra recitálás, majd 15 perc csendes kontempláció követ. Ezt követően a mantra recitálás és a csendes kontempláció váltják egymást a következő rész kezdetéig (22.00 óráig).

 

A gyakorláshoz a Zoom-on keresztül lehet csatlakozni, ami mindenki számára nyitott és ingyenes, ám a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően e-mailen kapjuk meg a csatlakozáshoz szükséges Zoom linket és a belépéshez való jelszót.