A Nemzetközi Ligmincha


Földgömb

Közösségünk egy ősi tibeti szellemi hagyomány a Bön meditálóinak és gyakorlóinak globális közössége (szangha). A Bön tanítások megmutatják nekünk, miként tudjuk nyitott szívvel befogadni az élet örömeit, fájdalmait és megpróbáltatásait. Teljesebben kapcsolódva önmagunkhoz, teljesebben kapcsolódunk az élethez is. Amint levetjük magunkról - a meditációs gyakorlatok során - az önmagunkat és másokat korlátozó, behatároló nézeteinket és megnyílunk, a tanítások, a szenvedésből a megszabadulásba, vagyis a buddhaságba vezetnek minket. A megvalósítás kivétel nélkül mindenki számára lehetséges.

Serenity Ridge

A meditációs gyakorlat elmélyítésének bemutatására és támogatására tanításokat nyújtunk, kapcsolódási lehetőséget biztosítunk a Facebookon keresztül, valamint egy online áruházat üzemeltetünk a könyvek és a gyakorlattal kapcsolatos segédanyagok beszerzéséhez. Közösségünk nemzetközisége megmutatkozik abban, hogy szinkrontolmácsolást és / vagy feliratozást biztosítunk, több mint 20 nyelven. Ezenkívül öt fizikailag is létező elvonuló központot is fenntartunk, és számos helyi gyakorlócsoport létezik szerte a világon.

Leányszervezetinknél további gyakorlási és tanulási lehetőségek állnak az érdeklődők rendelkezésére. Az Uttarakhand-ban (India) lévő Lishu Intézetben intenzív tanulmányokat és gyakorlatot lehet folytatni (két héttől két hónapig tartó foglalkozásokon), a The 3 Doors program pedig a Bön dzogcsen tanításait világi köntösbe csomagolva mutatja be, melyek így a mindennapi életben is alkalmazhatók.

Térkép