A Covid-19 jelensége miatt, jelenleg a közösségi gyakorlás az online térben zajlik, a Zoom-on keresztül lehet becsatlakozni. A gyakorlás mindeki számára ingyenes és nyitott, ám a Zoom csatlakozáshoz regisztráció szükséges. A regisztrációt követően email-ben kapjuk meg a csatlakozáshoz szükséges Zoom linket.

Közösségi gyakorlások

Minden közösség számára összetartó erőt képeznek a közös élmények, a közös tapasztalások és a hasonló érdeklődés. Az ugyanazon szellemi úton járó emberek számára a közös élmények elsősorban a közös gyakorlásból adódnak, melyek során a gyakorlók ereje, valamint a választott szellemi ösvényen való haladás iránti eltökéltsége összeadódik, s ezáltal egymást segítik, erősítik. Bármely gyakorló számára (mégha most nem is érzi úgy) eljöhet az idő, amikor szüksége lehet a gyakorló közösség együttes támogató erejére. Ezért, ahogy Tenzin Wangyal Rinpocse, úgy mi is mindenkit bátorítunk, hogy vegyen részt közös gyakorlásainkon, támogassuk, erősítsük egymás gyakorlatát.

 

Heti közösségi gyakorlások

Közösségi gyakorlásainkról szóló információ a "Részletek" menügombra kattintva érhető el.


„Irányítsuk a testet, a beszédet és a tudatot az élethez”

2022-es egész éves, ingyenes online program

2022-es közvetítések, Élő beszélgetések, Egészség és Fitness, Lényegi útmutatás: személyes elmélkedések a dzogcsen szívlényegiségén, Imák és mantrák, Tudomány és Spiritualitás, Tibeti jóga

 

A tibeti hagyományban a test, beszéd és tudat a megvilágosodás három kapujaként ismert, a tibetiek számára ezek olyan eszközök, melyekkel a szellemi ösvényen való haladáshoz rendelkezünk. E kapukon keresztül vagy kilépünk és eltávolodunk igaz természetünktől vagy belépünk a lét teljességébe, megvalósítva és megnyilvánítva jelenlegi életünk képességeit, hogy mások javára váljunk.

 

2021-es programunk segített felfedezni a bennünk lévő békeérzetet. Idén, ezen békesség alapjáról a gyakorlatot az élethez irányítjuk - a felébresztve a tiszta, pozitív cselekvést; megvalósítva igaz hangunkat; megnyílvánítva a minőségeket, hogy mások javára váljanak. Akár hosszú ideje meditáció gyakorló, akár kezdő, örömmel fogadjuk részvételét bármelyik, vagy akár mindegyik közvetítésen az egész év során. A 24 órás telihold meditációt kivéve, még regisztrációra sincs szükség. Egyszerűen követhetők az események

 


Képekben


Gyakorlás

 

Wilgai gompa

Wilgai sztúpa

Oltár

Choekhortsang Rinpocse

Csö tanítás

A csö tanítás résztvevői

Öt elem tanítás