Szangha élet


Közösségi gyakorlásaink egy része személyes részvétel mellett, másik része az online térben zajlik, melyhez a Zoom-on keresztül lehet csatlakozni. A gyakorlások mindeki számára ingyenesek és nyitottak. A Zoom csatlakozáshoz regisztráció szükséges. A regisztrációt követően email-ben kapjuk meg a csatlakozáshoz szükséges Zoom linket.

Közösségi gyakorlások


Minden közösség számára összetartó erőt képeznek a közös élmények, a közös tapasztalások és a hasonló érdeklődés. Az ugyanazon szellemi úton járó emberek számára a közös élmények elsősorban a közös gyakorlásból adódnak, melyek során a gyakorlók ereje, valamint a választott szellemi ösvényen való haladás iránti eltökéltsége összeadódik, s ezáltal egymást segítik, erősítik. Bármely gyakorló számára (mégha most nem is érzi úgy) eljöhet az idő, amikor szüksége lehet a gyakorló közösség együttes támogató erejére. Ezért, ahogy Tenzin Wangyal Rinpocse, úgy mi is mindenkit bátorítunk, hogy vegyen részt közös gyakorlásainkon, támogassuk, erősítsük egymás gyakorlatát.

Rendszeres közösségi gyakorlások


Közösségi gyakorlásainkról szóló információ a "Részletek" menügombra kattintva érhető el.

Az élet bölcsességgel és együttérzéssel való magunkhoz ölelése


Új egész éves, ingyenes online program indult


2023-as, 2024-es Közvetítések, Élő beszélgetések, A fájdalom gyógyítása meditációval, Egészség és Fitness, Lényegi útmutatás: személyes elmélkedések a dzogcsen szívlényegiségén, Imák és mantrák, Tudomány és Spiritualitás,

A tibeti új év első teliholdjával - 2023 márciusában - a CyberSangha® egy új online programba kezd, mely egy 24 órás telihold meditációból, a hozzá kapcsolódó tanításból, valamint a tudomány és a spiritualitás közötti párbeszédből áll, mely Tenzin Wangyal Rinpocse és a meghívott vendégek között folyik.

Szeretettel hívunk mindenkit csatlakozzanak hozzánk! Az éves program mindegyik ajánlata, mindenki számára ingyenes és nyitott...

2023. Képekben


2022. Képekben