Feliratkozás hírlevélre


Az elmúlt időszakban Covid 19 jelensége miatt, nagy jelentőséget kaptak az online térben zajló események, tanítások, és a közös gyakorlás is (Zoom, Facebook, CyberSangha). Mamár a fizikai térben is szervezünk tanításokat, elvonulásokat, és közös gyakorlásokat is, melyhez bárki, aki gyakorolni szeretne ingyenesen csatlakozhat.

Ha szeretne elsők között értesülni a Ligmincha közösség életében zajló eseményekről, hírekről, kérjük, töltse ki hírlevelünkre való feliratkozás formátumát.

Ezután a megadott email címére érkezik egy megerősítő e-mail, mellyel a feliratkozását meg kell erősítenie; sajnos feliratkozása az e-mailes megerősítés után lesz csak aktív. Ezért, kérjük, ügyeljen a pontos email cím megadására.

A Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület a mindenkor hatályos adatvédelmi jogi szabályozásnak megfelelően kezeli a személyes adatokat, biztonsági intézkedéseink megfelelnek az adatvédelmi jogi szabályozás követelményeinek. Adatait a Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület nem értékesíti, és más módon sem adja tovább. Amennyiben ön kapcsolatba lép velünk, az ön adatait is bizalmasan kezeljük, nem hozzuk nyilvánosságra és nem adjuk át harmadik félnek.Itt olvashatja el az adatkezelési szabályzatunkat.