A Covid 19 jelensége miatt, jelenleg a szangha (közösség) élet online térben zajlik, sok érdekes és értékes tanítás, közös gyakorlás (Zoom-on, Facebook-on lásd CyberSangha) formájában. Amint a vírushelyzet engedi, a fizikai térben is szervezünk majd közös gyakorlásokat, melyhez bárki ingyenesen csatlakozhat.

 

Ha szeretne elsők között értesülni a Ligmincha közösség életében zajló eseményekről, hírekről, kérjük, töltse ki hírlevelünkre való feliratkozás formátumát.

 

Ezután a megadott email címére érkezik egy email, ahol a feliratkozását meg kell erősítenie. Kérjük, ügyeljen a pontos email cím megadására. A feliratkozása az e-mailes megerősítés után lesz aktív.

 

A Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület a mindenkor hatályos adatvédelmi jogi szabályozásnak megfelelően kezeli a személyes adatokat, biztonsági intézkedéseink megfelelnek az adatvédelmi jogi szabályozás követelményeinek. Adatait a Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület nem értékesíti, és más módon sem adja tovább. Amennyiben ön kapcsolatba lép velünk, az ön adatait is bizalmasan kezeljük, nem hozzuk nyilvánosságra és nem adjuk át harmadik félnek.

 

 

 

Itt olvashatja el az adatkezelési szabályzatunkat.