A CyberSangha®-ról néhány szóban


CyberSangha

A CyberSangha® egy egyszerű módja, hogy rendszeres élő közvetítések révén kapcsolatba léphessünk Tenzin Wangyal Rinpocsével, az ősi tibeti tanításokkal és a többi tanítvánnyal szerte a világon. E közvetítések egyszerűen megtekinthetők Rinpocse Facebook-oldalán . Minden adás ingyenes és mindenki számára nyitott. A megtekintéshez még  Facebook-fiókra sincs szükségünk.

A CyberSangha® név tükrözi Rinpoche mély, személyes elkötelezettségét aziránt, hogy ingyenes hozzáférést biztosítson tanításaihoz bárkinek - bárhol is legyen a világon - aki részesülni  szeretne azok áldásos hatásaiból. A buddhizmus három ékkőről beszél: Buddha; Dharma (vagyis buddhista tanítások ); és Szangha - a meditációs gyakorlók közössége, akik követik a tanításokat és átültetik azokat a gyakorlatba. A CyberSangha® különösen azoknak a személyeknek a nemzetközi  online közösségére utal, akik  Rinpoche Élő Facebook közvetítéseit követik és a többi gyakorlóval való  kölcsönös támogatás révén törekednek a növekedésre.  A CyberSangha® a Twitteren és az  Instagramon szintén megtalálható.

Rinpocse tanításai kaput nyitnak az igaz énünkkel való kapcsolattartáshoz, a nyitottság, az éber-tudatosság és a szívbéli melegség érzéséhez, mely lehetővé teszi, hogy a legnagyobb mértékben kiaknázzuk az életünkben rejlő lehetőségeket. Közvetítéseit mindenki számára hozzáférhetőnek szánja, beleértve azokat is, akik még sosem próbáltak meditálni; akik több évnyi meditációs tapasztalattal rendelkező gyakorlók, valamint, bármely vallási illetve szellemi hovatartozással rendelkeznek.

A CyberSangha csapata

A 2009 óta rendszeresen kínált Rinpocse élő közvetítései nemcsak tanításokat és irányított meditációkat tartalmaznak, hanem vallásközi párbeszédeket, tudományos és spirituális vezetők közötti beszélgetéseket és tibeti költészeti olvasmányokat, valamint bepillantást nyújtanak Rinpocse életébe és utazásaiba. Egy világszerte működő önkéntes csapat biztosítja a Facebook Live (élő) közvetítések több nyelvre történő szinkrontolmácsolását, és egy Facebook beszélgetőcsoport lehetővé teszi a CyberSangha® tagjai közötti eszmecserét. Az egyes adások felvételei több nyelven érhetők el a CyberSangha® archívumok, valamint a nyelvspecifikus YouTube-csatornákon keresztül.

Tudjon meg többet az önkéntesek nemzetközi csapatáról

CyberShanga® önkénteseit bemutató videó

A CyberSangha® különféle oktatási szolgáltatásokat nyújt, beleértve az önfejlesztés tanítását, a szolgálat, a tanulás és a polgári szerepvállalás révén; képzés és tanulmányozás a spirituális növekedésről; vezetői és fejlesztő programok biztosítása; a meditációval, a jólléttel és az ellenálló képességgel kapcsolatos online tanítások, szemináriumok, műhelyek és képzések biztosítása az egyének számára.