Tagság


A Ligmincha Magyarország Bön-Buddhista Egyesület nem zártkörű szervezet, ezért nyitott az új tagok felvételére. Örömmel fogdjuk azok jelentkezését, akik közösséget éreznek a Bön tanításokkal,

A csatlakozás feltétele a Ligmincha International által megfogalmazott és közreadott mindenkori "Magatartási Kódex" elfogadása, annak önkéntesen vállalt betartása, valamint az egyesületünk alpszabályzatának megismerése, elfogadása és betartása, továbbá a Nemzetközi Ligmincha és a Ligmincha Magyarország közti kapcsolat meghatározásának megismerése ( in English. ) Ezenkívül, fontos ismernünk a Ligmincha gyakorlatvezetőinek kötelezettségvállalásait is, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mi az, amit elvárhatunk tőlük, és mi az amit nem.

Szívesen fogadjuk azok jelentkezést is, akik önkéntes munkájukkal szeretnék támogatni egyesületünket és ezáltal a Bön értékeinek széles körben való elérhetőségét lehetővé tenni.

Jelentkezni az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével lehet. Kérjük, hogy aki önkéntes segítőnek jelentkezik, az "Üzenet/Bemutatkozás" mezőben írjon pár sort a készségeiről. (Például: angol nyelv ismerete/szintje, számítógépes ismeretek/szintje stb.)

A Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület a mindenkor hatályos adatvédelmi jogi szabályozásnak megfelelően kezeli a személyes adatokat, biztonsági intézkedéseink megfelelnek az adatvédelmi jogi szabályozás követelményeinek. Adatait a Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület nem értékesíti, és más módon sem adja tovább. Amennyiben ön kapcsolatba lép velünk, az ön adatait is bizalmasan kezeljük, nem hozzuk nyilvánosságra és nem adjuk át harmadik félnek.