Az önátalakulás szívlényege


A légzés, az éber tudatosság és a létezés orvosságának felfedezése

Időpont: 2023. december 02. - 03.

A tanításról

Önátalakulás röplap 1

Csatlakozzanak a 3 Doors közösségéhez, szeretettel várjuk önöket erre a dinamikus, online hétvégi elvonulásra Tenzin Wangyal Rinpocse tibeti meditációs tanítóval, a 3 Doors alapítójával.

A két nap során támogatást kapunk ahhoz, hogy ránézzünk berögzült, szokássá formálódott mintáinkra, amelyek korlátozzák egészségünket, vitalitásunkat és a mindannyiunkban ott rejlő jóság kifejeződését. Ezek a szokások megjelenhetnek a testünkben feszültségként vagy kimerültségként; a beszédünkben, megosztó vagy ítélkező hangként; illetve a tudatunkban félelem és bizonytalanság formájában.

Az évszázadok óta alkalmazott egyszerű meditációs gyakorlatokon keresztül felébresztjük a légzés és az éber tudatosság természetes gyógymódját, miközben megnyitjuk testünk, beszédünk és tudatunk kapuit. Elengedjük a korlátozó energetikai mintákat, és felfedezzük a jóllét és az öröm útjait.

Szeretettel várunk mindenkit a Zoom-on, hogy megtapasztaljuk a közös gyakorlás, támogatás és megosztás teremtette szívbéli melegséget.

A tanító

Tenzin Wangyal Rinpocse

A gyakorlatok vezetői

Alejandro Chaoul, Raven Lee, Gabriel Rocco és Marcy Vaughn, a 3Doors senior tanárai.

Részletek


Ez a program két napos Zoom tanításból, vezetett gyakorlásból és kiscsoportos megbeszélésekből, személyes tapasztalat megosztásokból áll. Az eseményre magyar fordítást biztosítunk.

Ki vehet részt?

Ez a program mindenki számára nyitott. Előzetes meditációs tapasztalat nem szükséges

Felvételek

A tanítás és a vezetett gyakorlások hangfelvételei elérhetőek lesznek visszahallgatásra, illetve letöltésre az elvonulást követő 1 héten belül. A hangfelvételek ezt követően három hónapi lesznek elérhetőek. A kicsoportos beszélgetések nem kerülnek rögzítésre.

A program (magyar idő szerint)

December 02. szombat
  • 16:00 - 22:00
December 03. vasárnap
  • 16:00 - 21:00

Az esemény véget ért

Részvételi díj

  •  Sávosan változó $99-$249 között. *
  • *Magyar résztvevőknek kedvezménykód: TWR70Hungary
  • (A regisztráció során ezzel a kóddal a 4-es opciót választva a részvétel díja $30- ra csökken. Ez kb. 10.500 Ft) További kedvezmény kérhető emailben közvetlenül a 3Doors-tól: chelsea.canedy@the3doors.org
A részvétel lemondása

A programot megelőzően a részvételi díjat visszatérítjük, ebből azonban levonásra kerül $25 adminisztrációs díj. Miután a program elkezdődött már nem áll módunkban visszatéríteni az összeget.

Kérdés esetén keressen minket: info@the3doors.org

A 3Doors szervezetről

A Tenzin Wangyal Rinpocse által alapított The 3 Doors egy nemzetközi szervezet, amely a mindennapi életben is alkalmazható meditációs programokat kínál. Ezek a meditációs gyakorlatok többek között támogathatnak abban, hogy megváltoztassuk berögzült szokásainkat, megnyíljunk a kreatív kifejezés felé, és javítsuk a kapcsolatainkat. A gyakorlatok átalakíthatják azt, ahogy az életet megtapasztaljuk.

A regisztráció során megadott email címre küldjük a Zoom csatlakozáshoz szükséges linket.

A Zoom programot a következő oldalról lehet letölteni: zoom.us/download. Ha már rendelkezünk Zoom applikációval, célszerű a meditációhoz való csatlakozás előtt frissíteni, a technikai problémák elkerülése végett.