A 3Doors első online tanítása Tenzin Wangyal Rinpocsével


Időpont: 2022. szeptember 10. - 11.

A tanításról

3Doors

Szeptember 10 és 11-én a 3Doors első online hétvégi tanítása Tenzin Wangyal Rinpocse vezetésével és a 3Doors senior tanítóival Marcy Vaughnnal, Gabriel Roccoval, Raven B. Lee-vel és Alejandro Chaoullal. Mindenkit szeretettel várunk erre a különleges hétvégi online elvonulásra, amelynek során kapcsolódhatunk a bölcsességgel és együttérzéssel teli nyitott szív benső menedékéhez.

Mindannyiunkban bennünk rejlik az együttérző szív, a szenvedésre adott természetes válaszunk. Azonban leginkább túlterheltnek, szomorúnak érezzük magunk a világunkban érzékelt szenvedés következtében, így sokszor bezárkózunk vagy elfordulunk. Ha elismerjük azt, hogy mások fájdalma miként érint meg minket és támogatást kapunk ahhoz, hogy megnyíljunk a fájdalmunk jelenlétében, akkor ebből a nyitottságból érintkezhetünk a bennünk rejlő forrással, az együttérzés forrásával, és reakciónkkal javára válhatunk másoknak.

A 3Doors szervezetről

A Tenzin Wangyal Rinpocse által alapított The 3 Doors egy nemzetközi szervezet, amely a mindennapi életben is alkalmazható meditációs programokat kínál. Ezek a meditációs gyakorlatok többek között támogathatnak abban, hogy megváltoztassuk berögzült szokásainkat, megnyíljunk a kreatív kifejezés felé, és javítsuk a kapcsolatainkat. A gyakorlatok átalakíthatják azt, ahogy az életet megtapasztaljuk. További információ a szervezetről:

Az esemény helyszíne


  • Az esemény a Zoomon magyar fordítással volt követhető.
A program (magyar idő szerint)

Szeptember 10. szombat
  • 16:00 - 22:00
Szeptember 04. vasárnap
  • 16:00 - 21:00 Tanítás

A regisztráció során megadott email címre küldjük a Zoom csatlakozáshoz szükséges linket.

A Zoom programot a következő oldalról lehet letölteni: zoom.us/download. Ha már rendelkezünk Zoom applikációval, célszerű a meditációhoz való csatlakozás előtt frissíteni, a technikai problémák elkerülése végett.