A lélek feloldozása

Könyvbemutató


A Ligmincha Magyarország és a Püski Kiadó együttműködésének eredményeként megjelent könyv


Időpont: 2022. június 08. - 09.
A Ligmincha Magyarország szervezésében

Könyvbemutató flyer

Szeretettel hívunk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk ezen a különleges eseményen. Most először nyílik alkalmunk egy olyan nagyszerű könyv magyar nyelvű megjelenésénél segédkezni, mely az olvasók széles skláját szólítja meg. Ugyan nem teljes egészében a Tibeti Bön Buddhista hagyományról szól, mégis fontos kiegészítője lehet a Bön gyakorlói és más spirituális úton járók számára is. E könyv a tudományos érdeklődésű olvasók számára szintén rejt érdekességeket.

A könyvről

A tudomány megerősíti azt, amit a spirituális hagyományok már régóta tudnak és tanítanak: energialényként össze vagyunk kapcsolva, és mindannyiunkban ott rejlik velünk született jóságunk és együttérzésünk fénye.

Gyermekként nyitottak vagyunk a körülöttünk lévő energiára. Tudatosság és útmutatás nélkül túlterheltekké válhatunk, és átvehetjük mások szenvedését, elhalványítva ezzel a velünk született fényt.

Egy globális válság kellős közepén vagyunk, mind az egészségügy, mind a béke, valamint a gazdaság szempontjából. Mindez fizikailag, érzelmileg és mentálisan is hatással van ránk. A válság azonban beavatásként szolgálhat arra, hogy életre keltsük eredeti teljességünk belső fényét.

A lélek feloldozása: Felébredés a krízisen és az együttérzésen keresztül című könyv bemutatja a szenvedés átalakításának e hősi útját. Csatlakozz az esti beszélgetéshez és meditációhoz, amelynek témája az lesz, hogy a válság miként ébreszthet rá minket az együttérző tudatosság fényére, áthatolva legbensőbb lényünkön, feloldozva lényegiségünket és ragyogásunkat.

A szerzőről

Raven

Dr. B. Raven Lee a pszichoterápia doktora, transzperszonális pszichoterapeuta, meditációs tanár, képesített klinikai energia pszichológus, a klinikai hipnoterápia hivatásos kutatótársa. Több mint 30 éve buddhista gyakorló, a Három Kapu Akadémia https://the3doors.org/ szenior tanítója.

Raven

Reiki mesterként és misztikus sámánként Raven az ősi tudást integrálja a neurobiológiával és a pszichológiával, a traumára és a tudat/test gyógyítására szakosodott magánpraxisában Pasadenában, Kaliforniában. A lélek feloldozása: Felébredés a krízisen és az együttérzésen keresztül című könyv szerzője, a Sugárzó szív átalakulási ösvény (Radiant Heart Transformation Path) megalkotója, amely a meditációt ötvözi a pszichológiával és a tudománnyal a mindennapi élet kihívásainak átalakítása érdekében. További információ: http://www.integrativewisdompath.com/ weboldalon.

Tenzin Wangyal Rinpocse előszava a könyvhöz

"Raven Lee már hosszú ideje elkötelezett tanítványom. Nyitott szívvel fogadta a bön hagyományvonal tanításait, és bátran, eredeti módon alkalmazza a tanításokat saját életében. Tanúja voltam a benne végbemenő megannyi átalakulásnak, és szenior tanítóként bizalmam élvezi a 3Doors elnevezésű kezdeményezésben, amely egy szemlélődő, világi nonprofit szervezet formájában a bön tanítások lényegiségének széles körben, egyszerű és elérhető módon történő bemutatása mellett köteleződött el a személyes és a társadalmi átalakulás elősegítésének érdekében.

Ravennek szívből jövő motivációja, hogy saját gyógyulása mások javát szolgálja. Azáltal, hogy a pszichológia, a tudomány és a spiritualitás területén szerzett ismeretei mellett mutatja be szenvedésén át vezető utazását, Raven egy egyszerű üzenetet fejt ki, illetve világít arra rá: önnön szenvedésünk felé való megnyílás egy erőteljes lehetőség lehet az átalakuláshoz, és az a gyógyulás ösvényévé válhat, ugyanakkor saját magunk és mások hasznára lehet.

Raven és Tenzin Rinpocse

Ez egy csodálatos könyv, és biztos vagyok abban, hogy sokak segítségére válik majd."

 • Tenzin Wangyal Rinpocse
 • Amerikai Egyesült Államok, Kalifornia
 • 2015. március 10.
 • Az esemény helyszíne


  • Shambala Tibet Központ
  • Cím: 1012 Budapest, Attila út 123.
  A program (magyar idő szerint)

  Június 08. szerda
  • 18.00 - 20.00 Előadás és meditáció
  Az előadás témái
  • Ébredés a krízisen és az együttérzésen keresztül, miként alakítsuk át a szenvedést és a megpróbáltatást
  • 3 Kapu program, a könyv hasonlóságai és kiegészítői
  • Rövid meditáció, a könyveben bemutatott szív-tudat és önelfogadás/önegyüttérzés módszerével fájdalmaink enyhítésére
  Június 09. csütörtök
  • 15.00 - 17.00 Dedikálás a könyvhét keretében

  A könyvbemutató a Zoom-on is követhető. A regisztráció során megadott email címre küldjük a Zoom csatlakozáshoz szükséges linket.

  A Zoom programot a következő oldalról lehet letölteni: zoom.us/download. Ha már rendelkezünk Zoom applikációval, célszerű a meditációhoz való csatlakozás előtt frissíteni, a technikai problémák elkerülése végett.