Fénytest - Átalakulás téren, energián, fényen keresztül


Online tavaszi elvonulás Tenzin Wangyal Rinpocsével

Vendégtanító: Tiszteletreméltó Sogen Rinpocse

Az elvonulásról

Igaz természetünket, - amely tiszta, nyitott és fényes, - könnyen elhomályosíthatják szerepeink, feladataink, teljesítményünk, sikertelenségeink, veszteségeink és az emlékeink, reményeik és félelmeink. A nemtetszés, a megragadás és a nemtudás szokásai megakadályozzák, hogy felismerjük önmagunkat. Azonban mikor mélyen megpihenünk, identitásaink különböző rétegei fokozatosan fellazulnak és feloldódnak, és felfedezünk magunkon belül valami valódit: a fénytestet. Ez a fény eredendően ott van minden élőlényben. A fény keresve nem található meg, nem lehet létrehozni erőfeszítéssel. Kapcsolódva igaz önvalónkhoz nyilvánítjuk meg a test, beszéd és a tudat megvilágosodott természetét, a pozitív minőségeket és a spontán kreativitást. Ezen az elvonuláson Tenzin Wangyal Rinpocse vezet minket végig, hogy felismerjük és feloldjuk azt, ami elhomályosítja lényünk fényét. Rinpocse bensőséges és őszinte módon osztja majd meg velünk éber tudatosság verseit és meditációt vezet, hogy segítsen erőfeszítéseink feloldásában, hogy meglássuk kik nem vagyunk és felismerjük kik vagyunk valójában, ezzel felszabadítván minket, hogy kapcsolódhassunk az öröm, a szeretet, együttérzés forrásához és benső kreativitásunkhoz.

Az elvonulás mindenki számára nyitott, a részvételnek nincs semmilyen előfeltétele.

Ajánlott olvasmány: Tenzin Wangyal Rinpocse: A fényességes tudat felébresztése c. könyve (közösségünktől beszerezhető, megrendelhető)

A felajánlás több sávos, hogy mindenki anyagi lehetősége szerint választhasson.

Magyar fordítás és kedvezmény

Az elvonulás magyar fordítás mellett lesz követhető, illetve a magyar résztvevőknek további kedvezmény is a rendelkezésére áll, a ligmincha.org oldalon ez nem található. A kedvezményes díj 60USD. A fordítás és a kedvezményes regisztrációs díj az űrlap kitöltésével igényelhető.

Az elvonulás a Zoomon keresztül lesz elérhető, a regisztrált és visszaigazolt résztvevők az elvonulás előtt e-mailen kapják meg a hozzáférést a csatlakozáshoz és a segédanyagok letöltéséhez.

A videófelvételek és a fordítás hangfelvételei a résztvevők számára letölthetőek, visszanézhetők lesznek.

Az elvonulás programja magyar idő szerint:

  • Péntek, április 16.
  • Szombat, április 17.
  • Vasárnap, április 18.