A szakrális közösség építése

Tenzin Wangyal Rinpocse

2021. 10. 12. 18:00 órától Tenzin Wangyal Rinpocse kimondottan a magyar közösség és a magyar érdeklődők számára ad ingyenes tanítást, melyre szerettel várunk mindenkit. A tanítást követően Rinpocse meditációs gyakorlatot vezet. Az esemény mindenki számára nyitott és ingyenes.

 

Ezen az alkalmon megismerhetjük Geshe Gyatsot is, aki a lengyelországi Chamma Ling Központ rezidens lámája, és aki a továbbiakban a magyar szanghát is támogatja majd - kérés szerint - különböző rituálékkal, imákkal, illetve tanításokkal.

 

Rinpocse tanítására magyar szinkronfordítást biztosítunk.

 

E tanítást követően interaktív beszélgetés keretében bemutatjuk a Ligmincha Magyarország Közösségét, terveit, következő programjait, válaszolunk a feltett kérdésekre, illetve szívesen veszünk ötleteket és javaslatokat is.

 

A tanításhoz a Zoom-on keresztül lehet csatlakozni, a részvétel ingyenes, azonban regisztrálni szükséges, amit a az alábbi "Regisztrálok" menügombra kattintva lehet megtenni. (Regisztrációt követően a megadott e-mailcímre érkezik a csatlakozáshoz szükséges információ.