Szomolánkai Kyra


Szomolánkai Kyra

Szomolánkai Kyra: Kyra nagy szolgálatot tesz a közösségünknek azzal, hogy a könyvshop vezetőjeként menedzseli a közösség által kiadott könyveket. Megkértük Kyrát meséljen egy kicsit magáról, Bön tanításokhoz fűződő viszonyáról.

"Kereskedelmi szakiskolát végeztem. Jelenleg lélek tanítóként tevékenykedem. Boldoggá tesz, ha segíteni tudok bármely érző lénynek. Minden nap arra törekszem, hogy szeretetet tudjak adni. Többször, több helyen is dolgoztam már önkéntesként, például halmozottan sérült fogyatékosok intézetében, gyermek ambulancián.

Tenzin Rinpocse és Kyra

A Bön hagyományvonallal 2014-ben ismerkedtem meg először Nagyváradon Khenchen (Khenpo) Tenpa Yungdrung Rinpocse tanításán, akkor tudatosult bennem, itthon vagyok, megérkeztem. Ez a „megérkeztem” érzés tovább sarkallt, hogy elkezdjek bön tanításokra járni, és mivel az önkénteskedés a lényemből fakad, így nem volt kérdés, hogy részt vállaljak a tanítások körüli segédkezésben. Mikor Olivia felkért, hogy önkéntes segítőként legyek a shop vezetője és menedzseljem, örömmel elválaltam. Tenzin Wangyal Rinpocsével az álomjóga tanításán találkoztam először, azóta is örömmel veszek részt a tanításain. 2016-ban az a szerencse ért, hogy egy hétig kint lehettem Shentenben az elvonuló központban és részt vehettem Yongdzin Rinpocse tanításán is."

A Ligmincha Magyarország kezelésében megjelent könyvek elérhetőségéről Kyránál lehet érdeklődni:
+36 30 26 99 804 es telefonszámon.