Kedves Barátaink, Kedves Szangha Tagok!


Nagy boldogsággal tölt el, hogy bejelenthetem, elértük a kitűzött célunkat. Adománygyűjtésünk, mely a Covid-19 súlytotta India megsegítésére tett erőfeszítésünk, 100.062.- dollár adománnyal zárult. Mélyen meghatott vagyok és rendkívüli hálámat fejezem ki minden adományozónak. Szintén szeretném megköszönni a Ligmincha és a CyberSanga csapatának, akik önkéntes munkájukkal segítettek, valamint mindenkinek, aki megosztotta kampányunkat a Facebook-on.

Ahogy ígértük, a befolyt összeget, három egyenlő részben szétosztjuk a három kiválasztott karitatív szervezet között. A jövő héten átutalunk a szervezetek mindegyikének 33.354.- dollárt: vagyis a Shaheed Bhagat Singh Sewa Dal Foundation (SBS) részére 33.354.- dollárt; a Tibetan Cancer Fund and GiveIndia részére 33.354.- dollárt; és a Food for COVID-Hit Families kampány részére 33.354.- dollárt. (Magyarul: SBS alapítvány, Tibeti Rákkutató Alapítvány, a COVID-Súlytotta Családok Élelmezésére létrehozott kampány, ezek mindegyike hatalmas erőfeszítéseket tesz az Indiában kialakult helyzet enyhítésére, megfékezésére.)

Amikor feleségemmel Tsering-gel, és fiammal Senghe-vel láttuk az Indiában lévő rettenetes szenvedést, egyértelmű volt számunkra, hogy tennünk kell valamit, hogy segítenünk kell. Arról, hogy mi inspirált minket, bővebb információt találhattok ezen a felvételen , ahol az SBS két tagjával beszélgetünk. Ők hihetetlen példái az önzetlen szolgálatnak. Mindannyiótok hozzájárulása ehhez az adománygyűjtéshez óriási segítség ahhoz, hogy eme kritikus időkben képesek legyenek kielégíteni az indiai szegények és betegek szükségleteit. Mélyen megérintett, hogy mily sokan segítettetek, hogy ez megtörténhessen.

Köszönettel: Tenzin Wangyal