„A test, beszéd és tudat éve”

2021-es egész éves, ingyenes online program, 2022. márciusig meghosszabbítva


2021-es Közvetítések, Élő beszélgetések, Egészség és Fitness, Lényegi útmutatás: személyes elmélkedések a dzogcsen szívlényegiségén, Imák és mantrák, Tudomány és Spiritualitás, Tibeti jóga


joga

A tibeti hagyományban a test, beszéd és tudat a megvilágosodás három kapujaként ismert, a tibetiek számára ezek az egyedüli eszközök, melyekkel a szellemi ösvényen való haladáshoz rendelkezünk. E kapukon keresztül vagy kilépünk és eltávolodunk igaz természetünktől vagy belépünk a lét teljességébe, megvalósítva és megnyilvánítva jelenlegi életünk képességeit, hogy mások javára váljunk.

2021. január 28-án Tenzin Wangyal Rinpocse elindított egy egész éves online programot, mely eme kapukhoz kapcsolódik. Belefoglalva élő tanításokat és vezetett meditációkat, tudomány/spiritualitás párbeszédeket, valamint mantra recitálás szakaszokat (lásd alább). Javaslatokat nyújtva „házi feladatok” elvégzésére, melyek támogatják eme életünket megváltoztató gyakorlatok feltárását.

Mindegyik ajánlat, mindenki számára ingyenes és nyitott. Akár hosszú ideje meditáció gyakorló, akár kezdő, örömmel fogadjuk részvételét bármelyik, vagy akár mindegyik közvetítésen az egész év során. A 24 órás telihold meditációt kivéve, még regisztrációra sincs szükség. Egyszerűen követhetők az események Tenzin Wangyal Rinpocse Facebook oldalán.

Havi témák


2021 minden egyes teliholdja, egy a teliholdhoz kapcsolódó gyakorlat, tanítás és párbeszéd kezdetét jelöli. A Test Hónapja január 28-án kezdődik, melyet február 26-án a Beszéd Hónapja követ, majd március 28-án a Tudat Hónapja lesz a soros. A test, beszéd és tudat e három hónapos ciklusa ismétlődik az egész év során a program végéig.

A Test Hónapja. A test nemcsak fizikai testünkre és a körülöttünk lévő kézzelfogható világra utal, hanem emberi lényként egyéni önazonosság érzetünkre is. A tanítások, a beszélgetések és a gyakorlatok feltárulnak a Test Hónapja során és segítenek nekünk a test kapujához kapcsolódni, eltávolítva az egészség és a jóllét útjában lévő akadályokat a gyakorlatok mozgásain és az elnyugodtságon keresztül. Éber-tudatosságunknak a test elnyugodottságán való pihentetése ajtót nyit igaz természetünk tiszta, nyitott, változatlan tapasztalására.

A Beszéd Hónapja. A beszéd nem csak a kimondott szavakra utal, hanem az energiára is, amit hangunk és légzésünk hordoz. E havi tanítások, beszélgetések és gyakorlatok feltárják, hogy a beszéd, a mantra, a hang és/vagy légző gyakorlatok egyéb formáinak használata segít minket kapcsolódni igaz természetünk tiszta, állandó éber-tudatosságával. Azzal, hogy megengedjük magunknak, hogy hangunk a csendben pihenjen, figyelmünket a benső csend felé fordítjuk és folytatjuk azon erőfeszítés feloldását, mely elválaszt minket attól, hogy teljesen jelen legyünk. Egy átjáró a mély benső békéhez, a csendben való pihenés lehetővé teszi a tiszta éber-tudatosság fényének, hogy felderengjen, az éber-tudatosság, ami megvilágítja a bennünk és minden lényben lévő pozitív minőségek forrását.

A Tudat Hónapja. A tudat utal nyugtalankodó érzelmeinkre és a tudat egyéb háborgó mozdulataira, valamint a tudat mérhetetlen, nyitott természetére – minden pozitív minőség forrására – és a megkülönböztető képességre. Ahogy elmélyítjük jártasságunkat a teres éber-tudatosság állapotában való pihenésre, szokásos mintáink akadályai és elhomályosulásai természetesen olvadnak bele igaz természetünkbe és pozitív minőségeink spontán kelnek fel ebből a bennünk lévő forrásból.

A hónapok felépülése:


  1. Egy tanítás majd vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől, bevezetés a gyakorlatba és javasolt „házi feladat” a hónapra. Megtekinthető élőben Tenzin Wangyal Rinpocse Facebook oldalán, vagy felvételről: erről az oldalról indított linken.
  2. Egy 24 órás Telihold Meditációs Gyakorlat, mely magyar idő szerint 16.00 órakor kezdődik, a telihold napján, majd folytatódik a következő napig 16.00 óráig. Minden egyes 24 órás online szakasz vezetett meditációval kezdődik, mely kapcsolódik a havi témához (test, beszéd vagy tudat), melyet egy mantra recitációs rész és egy csendes kontempláció követ. minden 24 órás telihold gyakorlás a Zoom-on keresztül érhető el, egy online térben; a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.
  3. Egy Tudomány és Spiritualitás közötti párbeszéd a test, a légzés és a tudat jóllétével kapcsolatban, Tenzin Wangyal Rinpocsével és más híres előadókkal, műsorvezető: Alejandro Chaoul-Reich. Ezek a párbeszédek feltárják majd, mi történik és miért, amikor figyelmünket a testünk, légzésünk vagy a tudatunk felé irányítjuk. Miként változik meg kapcsolatunk az érzékeléssel, a gondolatokkal és a benyomásokkal a szellemi vagy energetikai gyakorlatok végzése által. Képes- e a tudomány és az orvoslás tájékoztatni minket, mennyit és miként gyakoroljuk a meditációt? Ezek az online beszélgetések választ adnak majd az ilyen kérdésekre, és még több mindenre is. Megtekinthető élőben Tenzin Wangyal Rinpocse Facebook oldalán, vagy felvételről: erről az oldalról indított linken.

A Test Hónapjára (2021. április 25 - május 23) javasolt „házi feladat”, vegyük észre, amikor csak a fájdalom-test elkezd előtérbe lépni. Ahelyett, hogy leválnánk, elkülönülnénk, vagy azonnal reagálnánk, egy pillanatra pihenjünk meg testünk elnyugodottságában.

Akár egyedül, akár a családunkkal, akár a munkahelyünkön vagyunk, abban a pillanatban, ahogy megérezzük, hogy fájdalom-testünk elkezd előtérbe lépni, próbáljuk rajtakapni magunkat. Vegyünk néhány mély lélegzetet és érezzük át a testünkben lévő elnyugodottságot. 5 – 10 percig pihenjünk abban a térben, lehetővé téve, hogy az elnyugodottság éber-tudatossága védelmezzen minket. Ahelyett, hogy azonnal tennénk, mondanánk vagy elhatároznánk valamit, inkább fogadjuk be és szállásoljuk el fájdalmunkat abban a térben, majd érezzük meg, hogy védelmezve vagyunk az éber-tudatosság által. Ha lehetséges, vonjuk ki magunkat a felzaklató helyzetből vagy helyről. Naponta 3-5 -ször tegyük ezt meg, a Test Hónapja alatt.

Az éves program tervezett időrendben


(az időpontokat magyar idő szerint adjuk meg)


A Test Hónapja


(január 28. – február 24.)

Január 28. csütörtök 16.00 órától január 29. péntek 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a test elnyugodottságán keresztül”.

Az esemény véget ért

Január 29. péntek 17.00 óra: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; „A derűs nyugalom meglelése az elnyugodottság révén”

Megnézem a felvételt

Február 9. kedd 17.00 óra: „Meditáció a mozgásban: a jóga és egyéb mozgáson alapuló gyakorlat jótéteménye”. Élő online értekezés Lorenzo Cohen, Sat Bir Singh Khalsa, Geshe Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Beszéd Hónapja


(február 25. – március 26.)

Február 25. csütörtök 17.00 óra: „A derűs nyugalom meglelése a csend révén” Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől

Megnézem a felvételt

Február 26. péntek 16.00 órától február 27. szombat 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a beszéd csendjén keresztül”

Az esemény véget ért

Március 3. szerda 16.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között, „Miként hordozza a tudatot a légzés: a légzés csínja-bínja a jógában és a meditációban”. Élő online értekezés Judit Simmer-Brown, Shirley Telles, Geshe Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Tudat Hónapja


(március 27. – április 24.)

Március 27. szombat 17.00 óra: „A derűs nyugalom meglelése a teresség révén” Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől

Megnézem a felvételt

Március 28. vasárnap 16.00 órától március 29. 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlás, „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért

Április 6. kedd 17.00 óra: „Az érzelmi egyensúly és a meditáció: egy együttműködő kapcsolat”. Élő online értekezés Eve Ekman, Elisa Kozasa, Geshe Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Test Hónapja


(április 25. – május 23.)

Április 25. 17.00 óra: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; "A fájdalom-testen túl: hogyan ismerjük meg, miként gyógyítsuk meg." Rinpocse kifejti honnét tudjuk mikor aktív; hogyan kapcsolódjunk hozzá; és végül, miként haladjuk meg.

Megnézem a felvételt

Április 26. hétfő 16.00 órától április 27. kedd 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a test elnyugodottságán keresztül”.

Az esemény véget ért

Május 12. szerda 17.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között, "Hogyan ébred fel a test: A fizikai relaxációtól az éber-tudatosság megtestesítéséig". Hogyan ébreszt fel miket testi-, mentális- és szellemi szinten a jóga és más test-tudat gyakorlat. Élő online értekezés Prof. Jeffery A. Dusek (kutatási igazgató), Cyndi Lee (jóga tanár), Geshe Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Beszéd Hónapja


(május 24. – június 22.)

Május 24. hétfő 17.00 óra: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; A fájdalom-beszéden túl: hogyan ismerjük fel, miként gyógyítsuk meg. Rinpocse kifejti honnét tudjuk mikor aktív; hogyan kapcsolódjunk hozzá; és végül, miként haladjuk meg.

Megnézem a felvételt

Május 25. kedd 16.00 órától május 26. 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a beszéd csendjén keresztül”.

Az esemény véget ért

Június 1. hétfő 17.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "Az élet légzése: a légzésszabályozás egészségügyi jótéteményei a jógában és a meditációban." A pránajáma - vagyis a légzésszabályozás ősi gyakorlata a jógában és más meditatív hagyományban - kulcsfontosságú szerepet játszik a test és a tudat kapcsolatában. A mondern kutatások is javasolják az egyes légzéstechnikák alkalmazását, melyek elősegíthetik a fizikai jóllétet, és talán még segítik is megelőzni és kezelni az olyan tüdő megbetegedéseket, mint amilyen a COVID-19 is. Élő online értekezés melynek résztvevői Dr. Ruth Q. Wolever, a University Medical Center professzorasszony; Richard Rosen, jóga tanár; és a házigazda Dr. Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Tudat Hónapja


(június 23. – július 21.)

Június 23. szerda 19:00 óra: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; a fájdalom-tudaton túl: hogyan ismerjük fel, miként gyógyítsuk meg. Az élő online közvetítés során Rinpocse kifejti a fájdalom-tudat fogalmát, majd megtanít nekünk egy gyakorlatot mellyel meggyógyíthatjuk és túlléphetünk rajta.

Megnézem a felvételt

Június 24. csütörtök 16.00 órától június 25. péntek 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért

Július 14. szerda 17.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "A Tudat-Agy vitája: "Egyébként, miért van agyunk"? " Ha valaha is úgy érezte, mintha elvesztette volna a tudatát, ezzel nincs egyedül - még a legkiemelkedőbb tudosok is bizonytalanok a tudat helyének meghatározásában. A kutatók újragondolják az agy és a tudat között lévő kapcsolatot, mind a kontemplatív tudományos, mind az anekdotikus - a közvetlen meditációs tapasztalatból származó - bizonyíték alapján. Élő online beszélgetést követhetünk James Duffy orvos doktor, Charles Raison orvos doktor, Geshe Tenzin Wangyal és a házigazda Dr. Alejandro Chaoul-Reich között, melynek során a fizikai idegrendszer szerepéről beszélgetnek a modern tudomány és az ősi tibeti bölcsesség szerinti nézőponból.

Megnézem a felvételt

A Test Hónapja


(július 22. – augusztus 19.)

Július 22. 17.00 óra: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; (Ez a rész elmaradt, mivel Tenzin Rinpocse tanítójához, Yongdzin Rinpocséhez utazott, hogy fizikai jelenlétével is támogassa idős mestere egészségi felépülését.)

Július 23. péntek 16.00 órától július 24. szombat 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a test elnyugodottságán keresztül”

Az esemény véget ért

Augusztus 10. kedd 17.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "Testmozgás éber-tudatossággal: Lehetőségeink felszabadítása a kontemplációs testmozgáson keresztül". Ha éber-tudatossággal társul, a fzikai mozgás bejáratként szolgálhat igaz természetünk örömteli spontaneitásához. Élő online beszélgetés Dr. Laura Schmalzl, Dr. Marieke van Vugt, Tenzin Wangyal Rinpocse tibeti meditációs mester és a házigazda Dr. Alejandro Chaoul-Reich között, hogy a jóga, a kontemplációs tánc és a meditatív testmozgás egyéb formái miként szabadíthatják fel önmagunk és mások gyógyításához való lehetőségeket.

Megnézem a felvételt

A Beszéd Hónapja


(augusztus 20. – szeptember 15.)

Augusztus 21. szombat 16.00 órától augusztus 22. vasárnap 16.00 óráig:24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a beszéd csendjén keresztül”.

Az esemény véget ért

Szeptember 14. kedd 17.00 óra: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "A légzés bennünk - Miként ébresztik fel a lelket a légző gyakorlatok és mit mond a tudomány ezek jótékony hatásairól". Élő online beszélgetés Richard Freeman, Mary Taylor, Paul Dallaghan, Tenzin Wangyal Rinpocse tibeti meditációs mester és a házigazda Dr. Alejandro Chaoul-Reich között.

A jógik évezredek óta a szellemi gyakorlatok szerves részévé teszik a légzést. Még az egyszerű, meghitt tudatos légzőgyakorlat is segítségünkre lehet a gondolatok gyors lecsendesítésében, az idegesség megnyugtatásában, a harag csillapításában és a félelem feloszlatásában. A CyberSangha élő közvetítésére meghívott előadók megvizsgálják a pranajamát, valamint az Ashtanga-ból származó-, tibeti-, és egyéb jóga irányzatokból származó légző gyakorlatokat is. A csoport tudományos magyarázatokat is megosztanak arról, hogy mi történik, amikor fényt viszünk szakrális testünkhöz.

Megnézem a felvételt

A Tudat Hónapja


(szeptember 16. – október 18.)

Szeptember 16. csütörtök: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; A lét ereje. Az emberi természetből fakad, hogy folyamatosan küzdünk, hogy valamilyenné váljunk - egészségesebbé, gazdagabbá, képzettebbé, megnyerőbbé, vagy jobbá abban, amit csinálunk, érzünk, gondolunk. Ám a tartós boldogság, a tartós öröm nem abból kel fel, hogy valamivé válunk, hanem abból a képességből, hogy legyünk: teljesen jelen legyünk bármivel, amit az élet tár elénk. Tenzin Wangyal Rinpocse, élő online közvetítés során, medtációt vezet, mely segít nekünk kapcsolódni a lét erejéhez.

Megnézem a felvételt

Szeptember 20. hétfő 16.00 órától szeptember 21. kedd 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért

Október 11. hétfő 17.00 órától: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "A teljes-tudatosságon túl: gyakorlatok a gyógyuláshoz és a kiteljesedéshez, plusz a neuromoduláció legújabb kutatása". Élő online beszélgetés Julieta Galante, Sarah Prinsloo, Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda, Alejandro Chaoul-Reich között.

Megnézem a felvételt

A Test Hónapja


(október 19. – november 16.)

Október 19. kedd 17:00 órától: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; "Az elnyugodottság, olyan mint egy kapu a benső menedékünkhöz: belépés a dharmakájába." A dzogcsen tanítások szerint testünk nyugalmában való pihenés egyszerű tevékenysége kapuként szolgálhat a dharmakája menedékéhez: igaz természetünk tiszta, határtalan terességéhez. Élő, online közvetítés során Tenzin Wangyal Rinpocse segít nekünk belépni az elnyugodottság kapuján.

Megnézem a felvételt

Október 20. szerda 16.00 órától október 21. csütörtök 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a test elnyugodottságán keresztül”.

Az esemény véget ért

November 16. kedd 17:00 órától: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "Kontemplatív mozgás: híd az átalakításhoz." A kontemplatív mozgás magába foglalhat számos olyan gyakorlatot, mint a jóga, a tánc, a tai csi, a cá lung-trul khor és a jantra jóga. E gyakorlatok - a maguk sajátos módján- integrálják önmagunról való tudatosságot, a ritmust, a hangot, a mozgást, a tudatos légzést, a szabályozott formájú- vagy a szabadon áramló koreográfiát. A harmóniát, vagyis a hatásos dallamot, bevonva az összhatás magába foglalhatja a test és a tudat feszültségeinek és elzáródásainak feloldását.

Vajon e mozgásalapú gyakorlatok is képesek kaput nyitni igaz természetünkhöz, az állapothoz, mely a külső/belső fölött áll? Meg tudják-e gyógyítani a mély traumákat?

Ebben az élő közvetítésben Tenzin Wangyal Rinpocse és a házigazda, Alejndro Chauol- Reich párbeszédre hívja Adriana Dal Borgo-t és Peter Payne-t, hogy a contemplatív tánc és a szomatikus gyógyító prakszis benső munkálatainak a mélyére hatoljunk. Adriana alaposan felkészült hogy beszéljen megértéséről a test mint mandala témájában. Peter esettanulmányi, prakszisa és kutatásai azt sugallják, hogy a tudomány is felfedezi a magasabb tudat és a test között lévő hidat.

Megnézem a felvételt

A Beszéd Hónapja


(november 17. – december 16.)

November 17. szerda 17.00 órától: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; "A csend, olyan mint egy kapu a benső menedékünkhöz: belépés a szambhogakájába." A dzogcsen tanítások szerint a beszéd csendjében való pihenés egyszerű tevékenysége kapuként szolgálhat a szambhogakája menedékéhez: igaz természetünk tiszta, határtalan terességéhez. Élő, online közvetítés során Tenzin Wangyal Rinpocse segít nekünk belépni a csend kapuján.

Megnézem a felvételt

November 18. csütörtök 16.00 órától november 19. péntek 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a beszéd csendjén keresztül”.

Az esemény véget ért

December 14. kedd 18.00 órától: Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között: "A benső hő gyakorlatai: A Tummo és a Wim Hof módszerek". Élő, online beszélgetés Wim Hof, Elissa Epel, Geshe Tenzin Wangyal és a házigazda, Alejandro Chaoul-Reich között. A tibeti Tummo egy ősi módszer a benső tűz fejlesztésére - mely lényünk öröme, boldogsága és szívbéli melegsége. Bensőnkben mindannyian természetünknél fogva rendelkezünk ezekkel a minőségekkel, ám gyakran valahogy nem tudunk hozzáférni ezekhez, mert nem tanultuk meg a módját, miként férhetnénk hozzájuk vagy nem tudjuk stabilizálni figyelmünket a nyitott éber-tudatosságon. Azt mondják, a tummo gyakorlásával létrehozzuk a "megvalósítás benső tüzét".

Megnézem a felvételt

A Tudat Hónapja


(december 17. – január 15.)

December 17. péntek 17.00 órától: Tanítás és vezetett meditáció Tenzin Wangyal Rinpocsétől; "A teresség, olyan mint egy kapu a benső menedékünkhöz: belépés a nirmánakájába." A dzogcsen tanítások szerint tudatunk terességében való pihenés egyszerű tevékenysége kapuként szolgálhat a nirmánakája menedékéhez: az energia mozgása és a hamisítatlan szívbéli melegség, melyek igaz természetünk nyitottságának és éber-tudatosságának elválaszthatatlanságából kelnek fel. Élő, online közvetítés során Tenzin Wangyal Rinpocse segít nekünk belépni a teresség kapuján.

Megnézem a felvételt

December 18. szombat 16.00 órától december 19. vasárnap 16.00 óráig: 24 órás Telihold Gyakorlat; „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért

2022.január 11. kedd 17.00 órától Párbeszéd a Tudomány és Spiritualitás között:"Közös gyógyulás: Teljes-tudatos beavatkozás, mely a kezelőnek és a páciensnek is előnyös". Élő online beszélgetés Dr. Aleezé S. Moss, Dr. Michael Gawryziak, Geshe Tenzin Wangyal és a házigazda, Dr. Alejandro Chaoul-Reich között. Ebben az élő közvetítésben szóesik a teljes-tudatos beavatkozásokról, melyek mind az egészségügyi dolgozók, mind a páciensek javára válnak, majd az előadók megvitatják a The 3 Doors Compassion Project (A Három Kapu Együttérző Projekt) eredményeit. Dr. Moss és Dr. Gawryziak részt vettek a gyakorlatokon Tenzin Wangyal Rinpocsével és a The 3 Doors North American Academy-vel. Ők is kutatták a teljes-tudatosságot és tanították és/vagy felírták, mint kezelési javaslatot az egészségügyi intézményekben. A közvetítés során meg fogják osztani tapasztalataikat és megfigyeléseiket.

Megnézem a felvételt

A 2021-es Test, beszéd, tudat éve meghosszabítva


Tenzin Wangyal Rinpocse meghosszabította 2021-es Test, beszéd és tudat évét 2022. márciusáig, amikor beköszönt a tibeti új év, a Losar. A Losar kezdetével egy új téma veszi kezdetét, mely még kidolgozás alatt áll.

2022. január 17. hétfő és január 18. kedd: 24 órás Telihold Gyakorlat: „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért

2022. február 16. szerda és február 17. csütörtök : 24 órás Telihold Gyakorlat: „A béke meglelése a tudat terességén keresztül”.

Az esemény véget ért