Kép a könyvről

A lélek feloldozása hozzáértően egyesíti a szerző krízisének történetét a gyógyulás egyszerű modeljével a Jungi pszichológia, a tibeti buddhizmus, az idegtudomány és a quantumfizika egységbe foglalásán keresztül. E könyv szemlélteti, hogy az átható veszteség, amely megnyit minket, miként vállhat lehetőséggé a mély személyes átalakuláshoz. A szerencsétlenség fájdalmas káosza bölcsességgel és együttérzéssel párosulva az önfelébresztés utazásává és az emberi lélek ünnepévé válhat.

A lélek feloldozása


"Raven Lee már hosszú ideje elkötelezett tanítványom. Nyitott szívvel fogadta a bön hagyományvonal tanításait, és bátran, eredeti módon alkalmazza a tanításokat saját életében. Tanúja voltam a benne végbemenő megannyi átalakulásnak, és szenior tanítóként bizalmam élvezi a 3Doors elnevezésű kezdeményezésben, amely egy szemlélődő, világi nonprofit szervezet formájában a bön tanítások lényegiségének széles körben, egyszerű és elérhető módon történő bemutatása mellett köteleződött el a személyes és a társadalmi átalakulás elősegítésének érdekében."

Ravennek szívből jövő motivációja, hogy saját gyógyulása mások javát szolgálja. Azáltal, hogy a pszichológia, a tudomány és a spiritualitás területén szerzett ismeretei mellett mutatja be szenvedésén át vezető utazását, Raven egy egyszerű üzenetet fejt ki, illetve világít arra rá: önnön szenvedésünk felé való megnyílás egy erőteljes lehetőség lehet az átalakuláshoz, és az a gyógyulás ösvényévé válhat, ugyanakkor saját magunk és mások hasznára lehet.

Ez egy csodálatos könyv, és biztos vagyok abban, hogy sokak segítségére válik majd."

  • Tenzin Wangyal Rinpocse
  • Amerikai Egyesült Államok, Kalifornia
  • 2015. március 10.