facebook-32   youtube-32

 

Június 5-6-án ÚJRA 24 ÓRÁS ONLINE SERAB CSAMMA MANTRA GYAKORLÁS ÉS RECITÁCIÓ A ZOOM-ON 

MAGYAR IDŐ SZERINT 16 ÓRÁTÓL KEZDŐDŐEN MÁSNAP 16 ÓRÁIG

 A részvétel mindenki számára ingyenes azonban regisztrációhoz kötött.

 REGISZTRÁCIÓ:

 https://us02web.zoom.us/meeting/register/v5Irc-CqpjIijuQxfqKse10FRxn4HRRkUQ

 

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

 https://cybersangha.net/24-full-moon/

A mantrarecitáció elején június 5-én 16.00-tól Tenzin Wangyal Rinpocse vagy Marcy Vaughn vezet meditációt.
A mantrarecitációhoz a lámák és a nemzezközi szangha tagjai is csatlakoznak.

A 24 óra alatt bármikor, többször is beléphettek és csatlakozhattok a mantra recitációhoz. Azonban kérjük, hogy legalább 30 percig maradjatok. Ha akkor csatlakoztok, amikor a bevezető meditációnak már vége van, javasoljuk, hogy kezdjétek el saját magatok a meditációt, a mantrázást megelőzően.

SEGÉDANYAGOK LETÖLTÉSE MAGYARUL:
 http://bit.ly/39mqdRP

TOVÁBBI TERVEZETT DÁTUMOK:

 
Július 5.
Augusztus 3.
Szeptember 2.
Október 1.
Október 31.
November 30.
December 30.

 

Facebook Post - June 5 

 

 

a dzogcsen hét tükre - nyári elvonulás tenzin wangyal rinpocsével online 

 

A Dzogcsen Hét Tükre a tibeti bön tradíció erőteljes szívlényegi tanítása. A tanítás közvetlenül vezet be minket a valódi természetünk nyitott és tiszta, éber tudatosságába, és módszereket mutat be ahhoz, hogy valódi önmagunk felismerését fenntartsuk.

Mindenkit szeretettel várunk erre a különleges 2 hetes online nyári elvonulásra 2020 június 20. és július 3. között. A részvétel lehetséges csak az első héten, vagy csak a második héten, illetve mindkét héten.

Első hét – június 20-26 (magyar idő szerint 16 óráról 20-án, magyar idő szerint 19 óráig június 26-án)

Második hét – június 27-július 3 (magyar idő szerint 14 órától június 27-én, magyar idő szerint 19 óráig július 3-án.)

 

FB poszt

 

4 fajta részvételi díj közül választhattok, illetve amennyiben anyagi körülményeitek nem teszik lehetővé a díj fizetését az “Ösztöndíj kérelem” űrlapot kitöltve ingyenesen is csatlakozhattok a teljes elvonuláshoz.

A hét tükör:

A nézet szívtükre
A meditáció szívtükre
Az eredmény szívtükre
A magatartás szívtükre
A szívtükör, amely a szamszára tiszta birodalmait és területeit magyarázza el
Hatrétű beteljesítés szívtükre
A szívtükör, amely a tanítással való találkozás jótékony hatásait magyarázza el

Az elvonuláson Tenzin Wangyal Rinpocse a Hét Tükör lényegén vezet át minket, kezdve a dzogcsen szemléletétől, ami a nagy tökéletességként ismert. A tanításokon való részvételnek nincs semmiféle előfeltétele.

Az elvonulást a Serenity Ridge elvonuló központ szponzorálja, amely a nemzetközi Ligmincha székhelye.

Élő szimultán fordítás lesz elérhető több nyelven így magyarul is. A magyar fordítás a Zoom-on lesz hallható.

Regisztráció csak az első hétre

Regisztráció csak a második hétre

Regisztráció mindkét hétre

Ösztöndíj kérelem (ingyenes részvételhez)

Programterv letöltése

Magyar fordítás és magyar nyelvű segédanyagok igénylése

Kérjük, ha tehetitek lehetősgeitek szerint támogassátok a Ligmincha Magyarország önkéntes munkáját is tetszőleges felajánlásotokkal (javasolt felajánlás 1 hétre 5000Ft, 2 hétre 10 000 Ft)

A tanításokat fordítják:

Király István
Pusztai Anikó
Tenger George
Zsámboki Olivia

 Kedvezményezett neve: Ligmincha Magyarország

Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18532614
Közlemény: ADOMÁNY / az adományozó(k), azaz a résztvevő(k) teljes neve(i)

További információ angolul:  https://ligmincha.org/events/seven-mirrors/ 

 

KÖNYVHÖZ TARTOZÓ HANGANYAG LETÖLTÉSE  IDE KATTINTVA IGÉNYELHETŐ.

 

spontan kreativitas

 

Cybersangha.net: elindult Tenzin Wangyal Rinpocse új weboldala

A CyberSangha.net portálon Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes Facebook tanításai, illetve más közösségi média aktivitásai találhatók

 

 

CyberSangha 2

Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes online tanításainak az erőssége a cyberszanga. A cyberszanga azoknak az embereknek az összetartó közössége, akik rendszeresen követik Tenzin Wangyal Rinpocse tanításait, vezetett meditációit és kölcsönösen támogatják egymást. Ennek az egyre bővülő és lelkes közösségnek ad információ forrást Rinpocse által elindított, az önkéntesek munkájának segítségével megalkotott weboldal a CyberSangha.net

 

 

Névtelen

 

 A CyberSangha.net oldalon a következő információkat találjátok:

 Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes Facebook közvetítésének időpontjai. Ezeknek a közvetítésnek a során nem kizárólag tanításokat és vezetett gyakorlatokat követhettek, hanem tudományos, illetve spirituális vezetők vallásközi párbeszédeit, beszélgetéseit, valamint tibeti versfelolvasásokat hallhattok, illetve Rinpocse életéből, utazásaiból láthattok részleteket.

 A rögzített élő közvetítések felvételei között most már 10 évre visszamenőleg kereshettek, kategóriák és kulcsszavak alapján.

 Tenzin Wangyal Rinpocse összes Facebook tanítása ingyenes. Nincs szükségetek Facebook fiókra, ahhoz, hogy megnézzétek őket.

 Lehetőségetek van más tanítványokkal kapcsolatba kerülni az online tanítások megtekintése közben.A fordítások többnyelvűek. Az új weboldalon eléritek mind a rögzített és mind az élő szimultán fordításokat. Minden oldal tetején található “translate” – re (földgömb ikon) kattintva a weboldal automatikus fordítása jelenik meg a kiválasztott nyelven. (A Google Fordító nem tökéletes, de segít abban, hogy megtaláljátok, amit kerestekA buddhizmus három drágakőről beszél: Buddha, dharma és szanga –gyakorlóknak a közössége, akik követik a tanításokat és a gyakorlatban is használják azokat.

 A buddhizmus három drágakőről beszél: Buddha, dharma és szanga –gyakorlóknak a közössége, akik követik a tanításokat és a gyakorlatban is használják azokat. A CyberSangha® elsősorban azon emberek nemzetközi közösségére utal, akik Rinpocse ingyenes élő Facebook tanításait és vezetett meditációit követve egymást kölcsönös támogatással táplálják.

 www.cybersangha.net

 

 Introvideo magyar felirattal: https://youtu.be/UmfuEdI6KHQ

 Magyar tolmács csatona: mixlr.com/ligminchamo

 

 

 

 TENZIN WANGYAL RINPOCSE SALE Ö MANTRA LETÖLTÉSE

Mantra magyarázat letöltése

 

 saleo mantra kep

 

  

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOZÁS 

Az Európai Unió általános adatvédelmi szabályozása (GDPR), 2018. május 25-én lépett hatályba. Ez az elmúlt 20 év legfontosabb intézkedése, melynek a célja a személyes adatok szabályozásának harmonizálása az Európai Unión belül.

A Ligmincha Magyarország adatkezelési szabályzatát ITT ismerheti meg.

Amennyiben korábban feliratkozott hírlevelünkre, itt erősítheti meg, illetve ha még nem volt feliratkozva, de szeretne azt itt teheti meg: FELIRATKOZÁS MEGERŐSÍTÉSE

 

 TENZIN WANGYAL RINPOCSE MEGVÁSÁROLT KÖNYVÉHEZ TARTOZÓ HANGANYAG A KÉPRE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE AZ  ŰRLAP KITÖLTÉSE UTÁN

gyogyito-hangok 360w

 

TIBETI HANGGYÓGyÍTÁS ÉS TSEWANG RIGDZIN HOSSZÚ ÉLET GYAKORLAT TENZIN WANGYAL RINPOCSÉTŐL - 2017. szeptember 8-9-10.

webre2

 

Gyógyító bUDDHA TANÍTÁS GESE CHOEKHORTSHANG RINPOCSÉtől  – 2017. Június 16-17-18. 

 

gyogyito csoport

 

 

Tummo – Az őseredeti bölcsesség tüzének tibeti gyakorlata Budapesten

Gese Choekhortshang Rinpocse bön buddhista lámától – 2017. január 6-7-8.

2016 0108 budapest tummo group

 

 A Ligmincha Magyarország meghívására ismét hazánkba látogatatott Gese Choekhortshang Rinpocse, bön buddhista láma, aki ezúttal a Tummo, az őseredeti bölcsesség tűzének gyakorlatába vezette be az érdeklődőket és ezen belül az általános és a különleges előkészítő gyakorlatokról adott tanítást. A csatorna és csakratísztító gyakorlatok elsajátítása, gyakorlása után újabb Tummo tanításra invitáltuk Rinpocsét, amire várhatóan jövő év elején kerül majd sor.

Aki részt vett a tanításon és később szeretne közösen is gyakorolni, jelezze nekünk Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . Hosszabb, több napos gyakorlásokat júniustól szervezünk, míg a tísztító gyakorlatokat rövidebben a közös gyakorlások elkülönített részeként is végezni fogjuk.

 

GESE CHOEKHORTSHANG RINPOCSE tanítása: Álom és jóslás a Tibeti bön hagyományban - 2016. május 27-28-29.

A Ligmincha Magyarország meghívására májusban ismét hazánkba látogatott Gese Choekhortshang Rinpocse, aki az álmokból történő jóslás ősi módszereiről adott tanítást a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán.

csoport

 

ÉVKEZDŐ BARDÓ TANÍTÁSOK GESE CHOEKHORTSHANG RINPoCSÉTŐL

2016. JANUÁR 15-16-17.

  

bardo csoport ok

 

A Ligmincha Magyarország meghívására januárban ismét hazánkba látogatott Gese Choekhortshang Rinpocse, és bardó tanításokat adott a bön buddhista hagyományból.  A vele készült interjú magyar fordítását ide kattintva olvashatjátok el.

A tanításon több mint 150-en vettünk részt. 

A tanításon készült bardó ima videó felvételemagyar és angol és tibeti feliratozással ide kattintva érhető el:

 

 

TENZIN WANGYAL RINPOCSE ÚJRA BUDAPESTEN 2016.

A Ligmincha Magyarország meghívására szeptemberben ismét hazánkba látogatott Tenzin Wangyal Rinpocse, a bön buddhizmus legmagasabb rangú nyugaton élő képviselője. Rinpocse ez alkalommal az alvás jógájának gyakorlatáról adott tanítást, amely a felébredés erőteljes eszközeként segít abban, hogy az általában öntudatlanságba zuhant mélyalvás időszakát a tudat tiszta természetében időzve töltsük, integrálva azt spirituális ösvényünkbe.

 

2016 Sleepyoga Budapest

 

TENZIN WANGYAL RINPOCSE BUDAPESTEN 2015

Hosszú évek várakozása után abban az áldásban lehetett részünk, hogy Tenzin Wangyal Rinpocse, elfogadva meghívásunkat, hazánkba látogatott, és Álomjóga tanítást adott augusztus végén. Több mint 300-an hallgathatuk Rinpocse tanítását és gyakorolhattunk együtt, aminek hatalmas ereje váljon minden javára!

 

alomjoga csoportkep web 2

 

közösségünkről

A Ligmincha Magyarország a Ligmincha International tagjaként a tibeti bön buddhista hagyomány Tenzin Wangyal Rinpocse által képviselt átadási vonalához tartozik. Elsődleges célja, hogy Rinpocse tanításait elérhetővé tegye a magyar érdeklődők számára, ezzel segítve őket, hogy felismerjék lényegiségük határtalan természetét, valamint támogatva a bön buddhista hagyomány fennmaradását a a XXI. században.

 

Ligmincha HU 2200 col kisebb

 

A Ligmincha International nevét Zsang Zsung ősi királyságának Ligmincha királyi dinasztiájáról kapta. Úgy tudjuk, ez a királyság a mai Tibet, észak-nyugati részén helyezkedett el. A Ligmincha pecsét külső körében található felirat a legutólsó Ligmincha király eredeti hivatalos pecsétjéről származik. Jelentése: "A létezés királya, kinek hatalma van a Három Birodalom felett." (Tib.: Kham Chan pa san lig zhi ra rcan). E körön belül tűnik fel a lótusz öt szirma, mely az Ötféle Tudást (rig-gnas-lnga) szimbolizálja, mely nélkül egy művelt emberi lény nem képes teljes életet élni a világon. E körön belül található a nyolcágú csillag, mely a Bön Kilenc Útja közül a megvilágosodáshoz vezető nyolc okozati és gyümölcsöző ösvényét mutatja fel. A pecsét közepén látjuk a tibeti "Á" betűt, mely a kilencedik ösvényt jelöli, az Önfelszabadulás Végső Ösvényét, a Dzogcsent, a Nagy Tökéletességet.

 

 

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/ligmincha.hungary